Panică și groază! Trei copii cu vârste de 2, 5 și 7 ani s-au pierdut în pădurea din Ferneziu!

Panică și groază! Trei copii cu vârste de 2, 5 și 7 ani s-au pierdut în pădurea din Ferneziu!Panică și groază! Trei copii cu vârste de 2, 5 și 7 ani s-au pierdut în pădurea din Ferneziu!

În după amiaza zilei de sâmbătă, 27 iunie, autoritățile locale au fost alertate printr-un apel la 112, de faptul că trei copii cu vârste de 2, 5 și respectiv 7 ani au dispărut de lângă părinții lor, în pădurea din Ferneziu. Apelul a fost lansat chiar de tutorii micuților, care se aflau cu copiii în pădure, la cules de ciuperci, iar la un moment dat cei trei copii au fost de negăsit.

În cel mai scurt timp s-a constituit o comisie de căutare a dispăruților, pompierii militari luând la puricat fiecare bucată din pădurea în care se presupunea că au dispărut. În ajutorul acestora a venit și echipa de căutare și salvare canină, care a colaborat exemplar cu Jandarmeria Maramureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, dar și localnici care s-au alertat la auzul veștii ce a îngrozit mica comunitate din cartierul Ferneziu.

VEZI: Șantaj emoțional repetat fiindcă iubita vroia să-l părăsească! Un tânăr din Chelința a amenințat cu sinuciderea!

Întreaga intervenție a fost o premieră pentru România, iar nefericitul incident s-a finalizat doar cu o spaimă aprigă a părinților și, probabil, o amendă pentru neglijență. La scurt timp după ce a demarat operațiunea de căutare și salvare, micuții au fost găsiți de un unchi de-al lor și predați vii și nevătămați familiei. Copiii vroiau să culeagă ciuperci și, într-un moment de neatenție, s-au despărțit de părinți, pierzându-se în pădure.
Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.