Primarul Sebastian Alin Bîrda aduce comunității un nou proiect: orașul Baia Sprie  va avea bazin de înot!

Primarul Sebastian Alin Bîrda aduce comunității un nou proiect: orașul Baia Sprie  va avea bazin de înot!

Copiii din toate unitățile de învățământ de pe raza orașului Baia Sprie vor avea parte de un bazin de înot construit la standarde europene. Proiectul de amenajare face parte din lista proiectelor finanțate de Compania Națională de Investiții.

Primarul Sebastian Alin Bîrda : “Proiectul de amenajare a acestuia și investiția aferentă au fost incluse în lista proiectelor finanțate de Compania Națională de Investiții.
Construcția va fi realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de inot va avea o adâncime variabilă între 1,20 si 1,80 m și o dimensiune de 25 * 12,5 m.

Elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de inot se va regăsi și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea bazinului este de 65 de persoane. Va fi amplasat în vecinătatea cartierului Nyres și va deservi toate unitățile de învățământ de pe raza orașului Baia Sprie.

Alături de sala de sport școlară din Tăuții de Sus, proiectul bazinului de înot reprezintă un mare câștig pentru elevi. Mi-am dorit foarte mult ambele proiecte deoarece aduc un plus de modernitate activității didactice și oferă o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii comunității.”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.