Răsturnare de situație în cazul crimei dela Baia Mare. Autorul faptei este identificat de către o femeie: ”Avea  haine negre. Era îmbrăcat în haine largi, negre. Avea părul lung”.

Răsturnare de situație în cazul crimei dela Baia Mare. Autorul faptei este identificat de către o femeie: ”Avea  haine negre. Era îmbrăcat în haine largi, negre. Avea părul lung”.

“După cum l-au descris  anchetatorii pe criminal mi se pare că asemănările sunt cam aceleași. El ne-a dus în același loc. Bine, pe Estera a dus-o în combinat  Pe mine m-a dus lânga, dar la fel, într-un bloc ruinat. E același bărbat și sunt sigură că e el. ”  a declarat o femeie sub anonimat în cadrul emisiunii TV,  Acces Direct.

Dorește să rămână în anonimat , îi este frică  și totodată, teama.Un bărbat a încercat să o violeze în urmă cu mai mulți ani, dar a avut noroc și a scăpat cu viața. Este convinsă ca individul este același. A anunțat poliția dar mărturia sa nu a fost luată în considerare :

“Eu sunt ferm convinsă că cel care a ucis-o pe Estera este cel care m-a trumatizat M-a dus într-un bloc ruinat ,tot în jurul combinatului.Și acum mi-l amintesc.Mi-e foarte greu să povestesc, foarte greu. Era seară,când aveam vreo 16 ani ,într-o vară, eram cu prietenii mei în fața blocului. La un moment dat la colțul blocului a apărut un bărbat .Era foarte ciudat , era foarte înalt. Avea haine negre, era îmbrăcat în haine largi, negre,  avea părul lung. Nu avea barbă. El stătea de obicei pe la colțuri, asta am aflat de la prietenii mei .Ei erau mai mari ca mine și ar fi știut de acest Romeo Pletosul, cum  îl știe lumea din Baia Mare. Vreau să vă zic că acea seară mi-a marcat viață și , și acum sunt traumatizată de  ce mi s-a întâmplat.

După ce prietenii mei au plecat am rămas singură în fața blocului. Când am vrut să mă ridic era în spatele meu, acest Romeo Pletosul, care culmea, avea  și un cuțit la el, m-a amenințat. Mi-a spus : vino după mine dacă nu vrei să pățești ceva. Tremuram toată, eram foarte speriată , îmi venea să plâng, îmi venea să țip , în același timp să cer ajutor. Însă am tăcut și am făcut ceea ce mi-a zis el, mi-a cerut să mă dezbrac ,mi-am dat tricol de pe mine , a încercat să ma violeze. Dar, din fericire nu a apucat , minunea a făcut ca la un moment  dat să apară un bărbat , îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a scos în cale , pentru că a venit la momentul potrivit.  Și spun asta pentru că dacă acel om nu ar fi venit acolo , la acea oră , eu eram în locul Esterei. ”

Atunci, femeia n-a făcut plângere la poliție din cauză că îi era frică, a preferat să plece din acel loc, să plece din Baia Mare. Vrea însă că acum criminalul să fie prins și să ajungă după gratii. Ieri a anunțat telefonic  poliția, dar la capătul liniei : “ doamna a fost foarte nervoasă , a zis că nu mă înțelege , au fost și copiii de față. Mi-o închis telefonul ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.