VEZI cât au strâns mirii Lucian Morar şi Ioana Pricop la ”NUNTA ANULUI în MARAMURES”. Suma e halucinantă! VEZI ce au primit de la Băsescu şi Udrea. FOTO

În weekend-ul recent încheiat, a avut loc, în Maramureş, o nuntă ca-n poveşti. Lucian Morar, primarul din Ulmeni, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, interpreta de muzică populară Ioana Pricop. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica “Sfânta Treime”, iar petrecerea s-a desfăşurat în şapte locaţii diferite.

Evenimentul a fost unul absolut grandios iar conform unor surse bine informate la nunta s-au strâns în cele şapte locaţii, în total, în jur de 150.000 de euro conform CANCAN.RO

“Băsescu şi Udrea nu mi-au dat bani, ci cadou!”

La nuntă au participat inclusiv Traian Băsescu şi Elena Udrea. Cei doi n-au dat ”plicul”, oferindu-le, însă, mirilor două cadouri de suflet. Lucian Morar şi Ioana Pricop au fost foarte impresionaţi de gest. Şi au rămas cu o amintire de neuitat. Fosta blondă de la Cotroceni a venit la petrecere fără logodnicul Adrian Alexandrov, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze. A dansat inclusiv cu Ionuţ Andrei Rednic, un consilier parlamentar care provine dintr-o familie foarte bogată.

”Duminică a fost ospăţul miresei! Da, într-adevăr domnul preşedinte Traian Băsescu a fost la nunta noastră. M-a bucurat enorm că a venit. Nu mi-a dat bani, ci cadou. Cel mai frumos şi important cadou a fost prezenţa lui alături de mine şi Ioana în ziua nunţii noastre. Cadoul material este unul special şi foarte frumos. Şi doamna Elena Udrea mi-a dat tot un cadou. Nunta a ţinut până dimineaţa, iar duminică a urmat ospăţul miresei, la care au participat o parte din invitaţii la nuntă. Nu, domnul Băsescu nu a rămas la ospăţ pentru că a trebuit să meargă în Republica Moldova, pentru a participa la Congresul Tinerilor din Partidul Unităţii Naţionale”, a declarat primarul Lucian Morar pentru CANCAN.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.