Soţia poliţistului pedofil face MĂRTURISIRI CUTREMURTOARE. Cum se comporta Eugen Stan în intimitate

Soţia poliţistului pedofil face mărturii dramatice în exclusivitate pentru România TV. Femeia căsătorită în urmă cu trei luni cu poliţistul Eugen Stan este şocată şi revoltată după ce şi-a văzut soţul cum agresează copii şi femei.

Soţia lui Eugen Stan s-a declarat şocată după ce a aflat de faptele poliţistului pedofil.

„Pedeapsa lui şi a tuturor pedofililor este să fie castraţi! Este cea mai corectă pedeapsă! Asta le-aş face: le-aş da o lecţie pe viaţă! Să rămână fără…”, spune soţşia lui Eugenm Stan pentru România TV.

Soţia poliţistului a rămas împietrită când a văzut imaginile cu Eugen Stan agresând copiii în lift:

– L-aţi recunoscut în imagini?

– Da. A fost groaznic când am văzut! A fost groaznic!

– L-aţi recunoscut şi în imaginile astea, proaspete, cu femeie la lift?

– Groaznic! Este inadmisibil! Este o bestie! Să îi bagi mâna femeii ăleia şi să mergi în halul ăla… Deci, nu-mi vine să cred! Aşa ceva… groaznic! Este o bestie omul ăsta! Este o bestie! El cât a stat, de sâmbătă până luni, să zic că a primit trei telefoane maximum. Trei sau patru.

Soţia poliţistului acuzat spune că s-a căsătorit cu acesta fără a apuca să-şi cunoască foarte bine partenerul: „El avea serviciul lui de dimineaţa până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, merg la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face… Era foarte gelos! În prezenţa mea era bărbatul cuminte. Conservator, de familie… nu se uita nici în stânga nici în dreapta… El a lăsat amprenta unui om cuminte! Om cumsecade! Sunt şocată! M-a uimit! Nu pot să cred! Oricum, omul e nebun! Dus la doctor! Aşa ceva este strigător la cer! Nu poate fi decât o bestie rea! Sunt foarte obosită, sunt stresată, prin ce trec…”.

– Se lăuda cu „pilele” lui”? Cum vă explicaţi acum că sunt atâtea dosare, până la urmă, care au stat pe loc? L-au acoperit colegii!

– Nu. Nu a existat aşa ceva! Nu. Nu a vorbit niciodată de „pile”. Nu ştiu ce să cred! Nu le-a păsat! Au crezut că este o infracţiune neimportantă!

Femeia neagă faptul că anchetatorii ar fi găsit la percheziţie jucării sexuale. Soţia poliţistului-pedofil are, însă, un mesaj pentru părinţii copiilor agresaţi de agentul de la rutieră:

– Ce le-aţi spune?

– Mi-ar fi o ruşine… Aş sta cu privirea-n jos şi mi-aş cere scuze pentru cele întâmplate! Groaznic! Mi-ar fi ruşine! Cred că i-aş ocoli de ruşine! Părinţii ca părinţii, dar copiii ce-au putut să sufere acea dramă! Să vezi o bestie că vine şi face prostii! Necesită consult de specialitate omul ăsta!

– Cum l-aţi cunoscut pe acest animal?

– Acest animal, această bestie… mi-a dat o povară în viaţa mea! Cum a putut să facă aşa ceva? Un cameleon! Acasă era într-un fel, pe stradă, o bestie!

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.