2020, SFÂRȘITUL LUMII! Profeții, ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE făcute de Nostradamus

2020, SFÂRȘITUL LUMII! Profeții, ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE făcute de Nostradamus
Catrenele lui Nostradamus au fost redactate în anul 1555, dar încă fascinează lumea, având în vedere că aproximativ 70% din profețiile sale s-au adeverit.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Pentru acest an, celebrul medic și astrolog a prezis începutul Apocalipsei. Una dintre profeții se referă la declanşarea unui război. În catren se vorbește despre Orașul lui Dumnezeu, unde, doi frați vor începe un război pe viața și pe moarte. Haosul și focul vor distruge orașul. Specialiştii considera că ar putea fi vorba despre un război declanșat în Orașul Sfânt, scrie efemeride.ro.

Tot pentru 2020, Nostradamus prezice incendii devastatoare, creșterea nivelului mărilor și inundații fără precedent.

Totodată, Nostradamus a anunțat producerea unui mare cutremur.  Predicţiile descriu producerea unui cutremur mare în America, numită Noua Lume, pe coasta de vest. Cutremurul va produce o catastrofă geologică imensă. Acest lucru se va întâmpla data viitoare când Mercur este retrograd în Rac, respectiv între 18 iunie și 12 iulie.
Pentru Europa, Nostradamus a prezis, de asemenea, un mare seism, care se va produce în Turcia.

Reamintim că, vineri, în Turcia s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 6,8, în urma căruia mai multe persoane și-au pierdut viața.Un articol de: Redacția B1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.