Ai acest aragaz sau plită încorporabilă în casă? PERICOL de EXPLOZIE anunţat de producător. VEZI de ce…FOTO

Ai acest aragaz sau plită încorporabilă în casă? PERICOL de EXPLOZIE anunţat de producător. VEZI de ce…FOTO

SC BSH ECECTROCASNICE SRL a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) despre începerea derulării acțiunii voluntare de siguranță pentru mai multe tipuri de aragazuri și plite încorporabile pe gaz marca Bosch care prezintă risc de explozie.

Potrivit companiei, acţiunea de siguranţă vizează aragazurile şi plitele încorporabile pe gaz care pot prezenta o posibilă defecţiune la un racord de conectare pentru gaz. „În anumite circumstanţe pot avea loc scurgeri de gaz şi, în cazuri extrem de rare, poate apărea un irsc de explozie”, informează SC BSH ECECTROCASNICE SRL.

Conform sursei citate, sunt în pericol următoarele produse:

– plite încorporabile pe gaz din inox, 60 cm lăţime, cu butoane de control pe partea dreaptă, fabricate între 2009-2011

– aragazuri fabricate între 2006-2011. 

Aparatele electrocasnice posibil afectate pot fi identificate în baza numărului de serie (numărul E-NR şi numărul FD) aflate pe plăcuţa care indică modelul.

Ce trebuie să faci cu produsele considerate periculoase

„Facem apel la clienţii care şi-au verificat aparatele în campania anterioară şi ale căror racorduri nu au necesitat înlocuire, să mai verifice aparatele încă o dată. BSH ECECTROCASNICE oferă fiecărui proprietar al unui aparat afectat înlocuirea gratuită a racordului de conectare de către un tehnician de service autorizat. Înlocuirea este realizată la domiciliu şi rezolvă în totalitate problema, este gratuită şi nu necesită o cheltuială sau un efort suplimentar din partea clientului”, se menţionează în formularul de notificare al produselor periculoase înaintat de SC BSH ECECTROCASNICE SRL la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

sursa.romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.