AJOFM Maramureș pune la bătaie 403 locuri de muncă în cele mai variate domenii de activitate! Marea majoritate se află în Baia Mare sau în localitățile de ”peste deal”

locuridemuncaAJOFM Maramureș pune la bătaie 403 locuri de muncă în cele mai variate domenii de activitate! Marea majoritate se află în Baia Mare sau în localitățile de ”peste deal”

 Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș a anunțat lista locurilor de muncă vacante, acestea fiind în număr de 403. Interesant este faptul că, înafara municipiului Baia Mare, marea majoritate a posturilor oferite se află în localitățile de dincolo de deal: Sighetu Marmației, Vadu Izei, Rozavlea, Săpânța.

Cea mai mare varietate a locurilor de muncă este, așa cum era și de așteptat, în municipiul reședință de județ, respectiv Baia Mare. Aici se caută agenți de vânzări, agent turism de afaceri, ajutor de ospătar, ambalator medical, asistent comercial, barman, brutar, bucătar, călcătoreasă lenjerie, cameristă hotel, casier, confecționeri, consilier tehnic, contabil, dulgher, electrician, femeie de serviciu, fierar betonist, frezor universal. Totodată, sunt la căutare și meseriile de funcționar economic, gestionar depozit, inginer mecanic, lăcătuș-montator, lucrător în bucătărie, lucrător comercial, manipulant mărfuri, muncitor necalificat, operator la mașini unelte. O șansă au și cei care caută un job în meseria de ospătar, patiser, programator, șofer autocamion, strungar universal, sudor, tâmplar, tapițer, tehnician proiectant în industrializarea lemnului, zidar-pietrar, zugrav, electrician etc.

În Cluj se  caută un proiectant arhitect, iar în București un îngrijitor de clădiri!

Se oferă locuri de muncă și în alte județe, respectiv Cluj Napoca (tăietor confecții), în Tirsolt, ca muncitor necalificat la demolarea clădirilor, în Galați – ca șofer de autocamion pe mașină de mare tonaj, la Cluj ca proiectant arhitect, la București în postul de îngrijitor clădiri, la Jibou unde se caută confecționer îmbrăcare volane sau în Dascălu, unde ar fi nevoie de un casier.

Post de inspector de specialitate în administrația publică, vacant în Sighetu Marmației!

O ofertă variată de locuri de muncă este și în municipiul Sighetu Marmației, unde se oferă locuri de muncă în domeniile: barman, confecționer geam termoizolator, confecționer jucării, confecționer, prelucrator în industria textilă, confecționer montator tâmplărie, electrician constructor montaj, frezor-îmbinator furnire tehnice, galvanizator, încărcător-descărcător. Totodată, este vacant un post de inspector de specialitate în administrația publică, dar și locuri de muncă pentru un mecanic auto, muncitor necalificat, ospătar, prestrator produse stratificate, spălător vehicule, tăietor confecții, tâmplar, tapițer, etc.

În Săpânța este disponibil un post de asistent medical generalist!

În Dănești este vacant un post de bucătar, la Satulung unul de arhivar, la Lăpușel un job de electrician constructor, în Satulung se caută un legător manual (în poligrafie și ateliere speciale), dar și un muncitor necalificat pentru ambalarea produselor solide și nesolide, în timp ce în Călinești se pune la bătaie un post de muncitor necalificat pentru întreținerea drumurilor, șoselelor, podurilor și barajelor.

La Recea se angajează un ospătar (chelner), iar la Mocira se angajează un șofer pentru autocamion (mașină de mare tonaj).

În Baia Sprie există un post neocupat de sudor, iar în Târgu Lăpuș se caută un muncitor necalificat pentru asamblarea și montarea pieselor.

Mai sunt posturi vacante în Bârsana, unde se angajează un mecanic utilaj, în Vadu Izei un mecanic auto, în Rozavlea un confecționer geam termoizolator, în timp ce la Săpânța se caută un asistent medical generalist.

Detalii suplimentare se pot obține la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, situată pe strada Hortensiei 1A din Baia Mare.

 

Amalia Babici Man

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.