Comunicat online Proiect: „Dezvoltarea infrastructurii de educaţie timpurie prin realizarea Grădiniţei in cartierul Vasile Alecsandri din Municipiul Baia Mare” cod SMIS 121219

Comunicat online: Proiect: „Dezvoltarea infrastructurii de educaţie timpurie prin realizarea Grădiniţei in cartierul Vasile Alecsandri din Municipiul Baia Mare” cod SMIS 121219

Municipiul Baia Mare a demarat în data de 19.03.2019 implementarea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de educaţie timpurie prin realizarea Grădiniţei in cartierul Vasile Alecsandri din Municipiul Baia Mare” , cod SMIS 121219.

Obiectivul general al proiectului este: Creşterea calităţii infrastructurii învăţământului preşcolar în Municipiul Baia Mare.

Scopul proiectului este: dezvoltarea infrastructurii de educaţie timpurie prin realizarea unei grădiniţe în cartierul Vasile Alecsandri, cu un spaţiu interior flexibil, cu funcţiuni bine definite ca amplasament, cu relaţii de circulaţie interumane moderne pentru a sprijini astfel desfăşurarea procesului instructiv-educativ de implementare a metodelor pedagogice actuale, pentru 180 de copii organizaţi în 9 grupe a câte 20 de copii fiecare. Ficare grupă va avea un spaţiu destinat ei (sală de clasă dotată cu paturi şi mobilier flexibil, grup sanitar şi loc pentru dulapuri pe holul clădirii). Alte funcţiuni principale prevăzute în cadrul grădiniţei: sala multifuncţională pentru organizarea festivităţilor şi a reuniunilor cât şi funcţionarea ca sală de servit masa, zonă filtru intrare, cabinet medical, cameră izolare, bucătărie şi spaţii depozitare, zonă administrativă cu birouri, vestiar educatoare, grup sanitar personal, spălătorie, spaţiu tehnic centrală termică. In curtea interioară se va amenaja un spaţiu de joacă pentru copii, cu echipamente de ultimă generaţie destinate copiilor, se vor amenaja alei de acces, trotuare, spaţii verzi, foişoare.

Valoarea totală a proiectului: 8.583.961,50 lei, din care finanțare nerambursabilă: 6.308.088,63 lei.

Data finalizare proiect: 30.06.2020

Primarul Municipiului Baia Mare,

Dr. ec. Cătălin Cherecheş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.