Doliu în lumea artiștilor! Din pacate, a murit de Florii! Apropiații și fanii regretatului star rostesc rugăciuni în memoria lui

Un artist talentat și foarte apreciat în lumea întreagă s-a stins din viață.

În presa de peste hotare a fost dezvăluită cauza morții, iar rudele, apropiații și fanii regretatului star au spus câte o rugăciune în memoria lui și au aprins candele pentru sufletul său.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Harvey Sabinson, agentul care este creditat cu montarea piesei lui Eugen Ionesco, ”Rinocerii”, pe Broadway a murit din cauze naturale la domiciliul său din Sarasota, Florida, anunță Hollywood Reporter. Regretatul artist avea 94 de ani și printre vedetele cu care a colaborat de-a lungul timpului se numără Barbra Streisand, Neil Simon și producătorul David Merrick.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

În 1961, la doi ani de la scrierea piesei, Sabinson este creditat cu premiera spectacolului ”Rinocerii”, de Eugen Ionesco la Longacre Theater, pe Brodway, cu Eli Wallach, Anne Jackson, Jean Stapleton și Zero Mostel, acesta din urmă primind un premiu Tony pentru interpretarea rolului Jean.

Sursa: kfetele.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.