HCM Baia Mare a participat la campania de strângere de hrană pentru Asociaţia „Salvaţi Animalele”

Echipa HCM Baia Mare s-a prezentat azi la sediul Emaramureş nu în vizită de curtoazie şi nici de lucru, ci pentru a participa la campania iniţiată de grupul de presă în vederea strângerii de hrană pentru Asociaţia „Salvaţi Animalele”.

Primul care a spus răspuns pozitiv acestei provocări, lansate spre HCM Baia Mare prin intermediul Emaramureş de către cei de la HCM Minaur, a fost antrenorul Costică Buceschi. Acesta a mărturisit că de când era copil iubeşte câinii şi că mereu a avut în grijă patrupezi. şi azi are doi, pe Blaky şi Kuky: „Unul are 10 ani şi celălalt are 2 ani. Primul este luat de pe stradă şi nu are niciun pedigree, dar este foarte cuminte şi foarte ascultător. Celălalt, cu toate că e bichon şi e mai stilat, e mult mai obraznic. Acum de fapt sunt căţeii Elizei: ea i-a adus, eu i-am acceptat şi… tot eu am şi grijă de ei…”

Paula Ungureanu, Camilla Herrem, Elena Gjeorgjijevska, Gabriella Szucs sunt doar câteva dintre jucătoarele de la HCM Baia Mare care au în grijă căţei.

„Cred că gestul pe care l-au făcut azi fetele ar trebui să îl facă mai multă lume: să ajutăm câinii care au ajuns pe străzi nu din vina lor, ci a celor care i-au abandonat”, a menţionat antrenorul băimărencelor.

Campioana României a contribuit la donaţii cu 11 saci a câte 10 kilograme de hrană pentru puii de câine.

Foto (c) Cristi Mureşan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.