Lapte de cocos, miere, ghimbir și curcuma – Amestecați aceste ingrediente la blender pentru a îndepărta toxinele din ficat și …

Această băutură caldă combină proprietățile benefice ale turmericului, ghimbirului, laptelui de cocos și piperului negru și ameliorează anxietatea, stresul și îmbunătățește calitatea somnului.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ingredientul principal, turmericul, este cel mai sănătos condiment de pe pământ și este folosit de mai bine de 8000 de ani. Ingredientul său activ, curcumina, oferă majoritatea calităților sale medicinale întrucât calmează durerea și combate inflamația, astfel tratând migrenele, cancerul, diabetul, accidentul vascular cerebral, artrita reumatoidă, obezitatea, probleme tiroidiene și neuropatia.

În plus de asta, curcumina distruge și microbii și bacteriile, reglează nivelul de zahăr din sânge, întărește sistemul imunitar, calmează nervii și scade nivelul colesterolului, detoxifică ficatul, accelerează vindecarea rănilor și îmbunătățește sănătatea inimii.

În ceea ce privește laptele de cocos, acesta energizează corpul, îmbunătățește sănătatea inimii, ajută la scăderea în greutate și reglează glicemia. Are un conținut bogat de vitamina B, C și E, antioxidanți, fosfor, fier, magneziu și potasiu.

Ghimbirul are capacitatea de a calma durerea, de a regla funcția insulinei și hipertensiunea, de a ucide microbii, de a stimula circulația sângelui și de a ajuta procesul de digestie.

Pentru a prepara această băutură, ai nevoie de 1 linguriță de curcuma, 1 bucățică ghimbir, 2 căni de lapte de cocos, miere și 1 /4 linguriță de piper negru. Toate ingredientele se amestecă bine, cu excepția mierii. Amestecul se încălzește într-o tigaie până apar mici bule la suprafață. Se ia de pe foc, se lasă deoparte timp de 5 minute după care se strecoară și se îndulcește cu miere. Se consumă imediat.

Laptele cu turmeric a fost folosit în medicina tradițională chineză și în medicina ayurvedică de secole iar recent a devenit o tendință și în lumea occidentală. Are beneficii puternice antioxidante, antiinflamatoare, anti-artritice și anti-cancer.

Iată și alte beneficii pentru sănătate ale acestei băuturi:

  • Ameliorează durerea și inflamația artritei
  • Reduce stresul oxidativ
  • Suportă peste 160 de funcții fiziologice individuale
  • Îmbunătățește tensiunea arterială
  • Scade colesterolul LDL
  • Încetinește progresul bolilor neurodegenerative
  • Previne sau inhibă cancerul de colon, pancreas și sân
  • Îmbunătățește memoria

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.