Lista jocurilor care NU MERG pe Windows 10

windows 10În pofida zvonurilor mai mult sau mai puţin întemeiate privind posibilitatea ca Windows 10 să dezactiveze jocurile piratate, noul sistem de operare de la Microsoft aduce, predominant, veşti bune pentru gameri.

Performanţe mai bune în jocurile viitoare graţie schimbărilor aduse de DirectX 12, mai ales pe sisteme AMD/Radeon, aplicaţia Xbox care te lasă să joci jocurile de pe consolă cu PC-ul, sau aplicaţia integrată de înregistrate şi streaming al sesiunilor de gaming.

Pe lângă toate acestea, Microsoft a anunţat şi că Windows 10 nu va rula jocurile echipate cu SecuROM, poate cel mai hulit sistem DRM (Digital Rights Management – de prevenire a pirateriei) existent.

Sunt vizate direct jocuri precum Grand Theft Auto III (GTA 3), F.E.A.R., primul joc din seria The Sims, Crimson Skies sau Microsoft Flight Simulator 2004.

Boris Schneider-Johne, de la Microsoft Germania, spune că Windows 10 nu va rula jocurile care folosesc tehnologiile DRM SafeDisc şi SecuROM, potrivit unui interviu pentru Rocket Beans TV, preluat de ArsTechnica.co.uk.

„Tot ce mergea pe Windows 7 ar trebui să ruleze şi pe Windows 10. Sunt doar două mici excepţii: pe de o parte, programele antivirus şi alte softuri care se instalează profund în sistem vor trebui updatate, şi developerii lucrează deja la asta, şi, pe de altă parte, jocurile vechi pe CD care au DRM.

Sursa: noobz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.