Măsurile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea tranzita o localitate carantinată

Majoritatea comunelor din jurul Bucureștiului au intrat în carantină, ca urmare a creșterii alarmante a numărului de infectări cu COVID-19. Locuitorii se confruntă cu o adevărată dilemă, din această cauză, pentru că majoritatea fac zi de zi naveta către locurile de muncă din capitală.

Autoritățile permit tranzitarea localităților carantinate, în baza unei adeverințe de la angajator sau legitimaţiei de serviciu sau declarație pe propria răspundere, pentru a ajunge la destinație, fără însă a staționa în zona roșie. De asemenea, în adeverința de angajator trebuie stabilite căile de circulație pentru tranzit.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ocupanții unui autovehicul, dacă nu sunt membri ai aceleiași familii, au obligația de a purta mască de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Atenție! Este interzisă intrarea și ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale.

Operatorii economici care desfăşoară activităţi de transport persoane şi care tranzitează zona carantinată vor putea efectua opriri în staţiile proprii pentru urcarea sau coborârea călătorilor.

Sursa: b1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.