Mesajul INCREDIBIL trimis de 60 de ori lui HUIDU din partea soției celui pe care l-a omorât!

Surpriza anului vine de pe blogul lui Serban Huidu. Carcotasul, care a avut destul de multe de tras de pe urma tragicului accident de circulatie de acum cativa ani, s-a trezit cu o avalansa de mesaje venite din partea unei anumite Elena Balog. Respectivul nume apartine sotiei soferului din masina spulberata de bolidul lui Huidu si care si-a pierdut viata in acea fatidica zi.

Elena Balog nu l-a iertat niciodata pe Huidu ca a lasat-o vaduva

„Te rog sa ma ierti, Serban Huidu! Ti-am blestemat familia si pe tine! Am spus numai minciuni: ca ai fost beat si drogat! Ca nu ai platit un leu la inmormantare desi m-am intalnit cu tine dupa accident si mi-ai luat bani! A fost un accident! Cumplit, dar un accident! Te rog frumos sa ma ierti!”, este mesajul semnat Elena Balog, repetat de peste 60 de ori, timp de aproape doua saptamani.

Sotia soferului decedat in accident a fost de-a lungul timpului extrem de vehementa la adresa lui Serban Huidu, iar aceasta schimbare de atitudine pare neverosimila. Reporterii WOWbiz.ro au mers pe fir si au aflat povestea senzationala care se ascunde in spatele acestor mesaje.

 

Asa arata mesajele care se gasesc in acest moment pe blogul lui Huidu

Timp de doua zile, reporterii WOWbiz.ro au incercat sa ia legatura cu sotia soferului, insa aceasta nu a raspuns nici la telefon si nici la mesaje. In cele din urma, am luat legatura cu fiul Elenei, Mircea Balog. Vizibil deranjat de intrebare, barbatul a refuzat intial sa dea un raspuns foarte clar. „Eu nu stiu ce face mama, va rog sa vorbiti cu dansa”, ne-a transmis Mircea Balog. Ulterior, el a revenit si a negat categoric ca familia lui l-ar fi iertat pe Serban Huidu.

 

Asa aratau mesajele originale trimise catre blogul lui Huidu

Reporterii WOWbiz.ro au mers insa mai departe si au aflat ca mesaje semnate de o anumita Elena Balog au fost intr-adevar postate pe blogul lui Huidu, insa intr-o cu totul alta forma. Conform surselor noastre, acestea au fost pur si simplu modificate de autorul site-ului, in asa fel incat sa capete forma pe care o au acum. In realitate, textul acestora era extrem de dur la adresa lui Serban Huidu, dar si a familiei lui.

„Ingroapa-ti copiii, nevasta criminala ca si tine si crapa si tu in chinuri cumplite, criminal diabolic. Aceste blesteme te vor ajunge si le spun in orice clipa din viata mea. Crapati odata, familie de criminali”, suna unul dintre acestea. „Ingroapa-ti copiii, nevasta criminala ca si tine si mori si tu, criminal diabolic, mincinos si diversionist. Crapati in chinuri cumplite, familie de criminali. Crapati odata, crapati!”, suna un altul. IP-ul de pe care au fost trimise aceste mesaje indica intr-adevar o locatie din judetul Brasov, insa nu exista un indiciu concret ca acestea ar fi fost cu adevarat trimise de Elena Balog si nu de cineva care s-a semnat cu numele ei.

Tactica lui Huidu a dat roade, pentru ca de acum trei zile mesajele au incetat. Conform informatiilor noastre, Carcotasul a recurs la aceasta metoda pentru a evita sa-i dea replica, asa cum a mai facut in trecut si cu alti internauti care l-au injurat pe blog. Nedorindu-si un nou scandal in mediul online, Huidu nu a putut insa suporta blestemele la adresa copiilor lui si a sotiei sale. Prietenii Carcotasului sustin ca acesta primeste atacurile la adresa propriei persoane constient fiind ca va trebui sa duca toata viata crucea acelui ingrozitor accident, insa incearca sa-si protejeze copiii de toata aceasta situatie.

Asa aratau masinile lui Serban Huidu si a lui Stefan Balog, dupa accident

Dupa groaznicul accident din apropiere de Brasov, lui Serban Huidu i-au fost recoltate probe de sange, iar raportul toxicologic a iesit negativ: omul de televiziune nu a consumat alcool si nu a consumat droguri inainte sa se urce la volan. Surse din preajma sa au sustinul tot timpul ca omul de televiziune s-a intalnit intr-adevar cu familia soferului inainte de inmormantare si a contribuit financiar la cheltuielile de inmormantare.

De asemenea, el a virat timp de cateva luni suma de 400 de euro (salariul barbatului ucis) intr-un cont deschis de familie special pentru acest lucru, insa ulterior contul a fost inchis. Huidu are insa dovada platilor, dar si a tranzactiilor esuate, dupa inchiderea contului.

sursa+foto:onlinereport.ro

Loading...

1 COMENTARIU

  1. A sa o fost sa fie de la dumnezeu sa se antample asa! cand e sa mori mori.Ce cu atatea blesteme tot pe ea cade .ce vina au copilasi Huidu ?sunt niste copii nevinovati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.