Petean ”zboară” din Consiliul Județean( surse)

prima-sedinta-de-consiliu-judetean-noua-formula1342165060Nu e doar o rimă, ci se pare că se va întâmpla pe bune. Sorin Petean, consilier județean din partea Partidului Conservator și președinte al PC Sighetu-Marmației va avea o surpriză extrem de neplăcută. Și anume excluderea lui din PC, la dorința președintelui filialei județene, Zamfir Ciceu, care este și președinte al Consiliului Județean Maramureș. Odată exclus din partid, acesta își pierde automat și funcția de consilier județean, deoarece a fost ales în 2012, pe lista USL.

Motivul este unul cât se poate de simplu și clar. Mica mascaradă de la Cluj, care a implicat-o și pe Cornelia Negruț, deputat PC de Maramureș, n-a avut efectul scontat. Astfel, documentul semnat de o parte din reprezentanții PC ai regiunii de NV, care au cerut Biroului Central al PC retragerea sprijinului politic pentru Zamfir Ciceu, pentru neimplicare, nu a fost văzut cu ochi buni la centrul partidului. Și era de așteptat să nu se ia măsuri, dat fiind faptul că, Ciceu este singurul președinte de CJ al Partidului Conservator la nivel de țară.

Și cum orice acțiune are și un revers, dacă Sorin Petean, ajutat de deputatul Cornelia Negruț, nu au reușit să convingă Bucureștiul că este cel mai potrivit pentru funcția de președinte al filialei județene a PC, actualul președinte, Zamfir Ciceu va propune excluderea lui din partid, și implicit din Consiliu Județean. Și asta se va și întâmpla. Cel puțin așa am auzit prin urbe…

 

Călina P. Grigoriu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.