Planta de apartament care „se roagă” pentru binele casei. Orice credincios ar trebui să o aibă

Purifică aerul, pot fi elemente de design interior, dau culoare și viață oricărei încăperi în care sunt ținute, dar unele ne pot aduce în locuință și beneficii neașteptate. Vorbim acum despre planta de apartament care „se roagă” pentru binele casei. Originară din Brazilia, este spectaculoasă și foarte ușor de îngrijit, nefiind deloc pretențioasă. Ce se întâmplă în fiecare seară cu frunzele sale.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Cum și-a primit numele planta de apartament care „se roagă”

Nicio casă nu pare completă fără cel puțin o plantă. În ultimii ani, au devenit un element important de design interior, un truc simplu prin care se poate oferi o pată de culoare și senzația de acasă unei încăperi. De cele mai multe ori, când vine momentul să le alegem, ținem cont de factori precum aspect și atenția și grija de care au nevoie, însă ar fi bine să știm că plantele pot avea o serie de alte beneficii pentru locuință.

Pentru credincioși și nu numai, planta de apartament care „se roagă” pentru binele casei nu ar trebui să le lipsească din colecție. Se spune despre Maranta că poate atrage dragostea și belșugul și că ar ține la distanță energiile negative.

A fost denumită după Bartolomeo Maranti, un botanist venețian celebru al secolului al șaisprezecelea.

Ușor de îngrijit

Originară din Brazilia, este foarte ușor de îngrijit. Se dezvoltă fără probleme și în zone din casă cu lumină naturală mai puțină, ceea ce o face ideală pentru apartamente. Dacă vorbim despre „cerințele” ei, Maranta are nevoie de umiditate crescută. Dacă nu primește cantitatea de apă potrivită, frunzele ei se vor rula. Este momentul în care trebuie udată de urgență, dacă nu vrei să o pierzi.

Substratul din ghiveci trebuie menținut în permanență umed. Apa folosită pentru udare trebuie să fie usor călduță, niciodată rece. Se recomandă să fie ținută într-un loc în care să fie ferită de curent și variații mari de temperatură. Maranta are aspect de tufă, poate ajunge la o înălțime de cel mult 20 sau 30 de centimetri. Are frunze verzi, colorate cu diferite nuanțe.

Însă farmecul ei devine evident în fiecare seară, când își strânge și ridică frunzele spre cer, la fel cum face omul cu mâinile în momentul în care se roagă.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.