Sighetenii, în pelerinaj la Mănăstirea din Moisei, în cadrul unei acțiuni organizate de PNL Sighetu Marmației

Sighetenii, în pelerinaj la Mănăstirea din Moisei, în cadrul unei acțiuni organizate de PNL Sighetu Marmației

Zeci de sigheteni au participat la Hramul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din Moisei. Pelerinajul a fost organizat de către PNL Sighetu Marmației.

Cu inima deschisă, zeci de sigheteni au participat în 15 august la Hramul Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” din Moisei, unde credincioșii veniți din toate colțurile țării au participat la una dintre cele mai impresionante procesiuni din ţară oficiată cu ocazia hramului mănăstirii. Mănăstirea Moisei are o istorie străveche, lăcașul de cult datând din anul 1599, când a fost ridicată biserica de lemn monument istoric de un călugăr pe nume Iosif.

„Fiecare maramureșean, purtat de credința din suflet, îmbrăcat în tradiționalul port a adus cinstire Fecioarei Maria. Mulțumesc sighetenilor care au acceptat invitația noastră și ne-au fost alături în zi de mare sărbătoare creștină. Dumnezeu să primească!”, a arătat Daniela Onița Ivașcu, președintele PNL Sighetu Marmației.

Acțiunea a fost organizată de Partidul Național Liberal Sighetu Marmației și este cel de-al doilea astfel de pelerinaj pe care îl facem împreună cu sighetenii, după cel organizat la Rohia de Sfintele Sărbători Pascale.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.