TOP 3 idei de petreceri de Halloween super COOL!

Toamna și-a intrat glorios în drepturi de ceva vreme și deja lumea a început să se gândească la schimbarea garderobei, la școala care a început, la serviciu, dar mai ales la petrecerile specifice acestui anotimp. Nici nu apuci să îți revii bine după serile de party de la mare, că deja planurile pentru toamnă sunt făcute. Una dintre cele mai așteptate petreceri de toamnă este și Halloween-ul. Deja majoritatea cluburilor și pub-urilor au deja conceptele de petrecere stabilite, iar cu fiecare an, acestea sunt din ce în ce mai creative și mai înfiorătoare. Doar e noaptea morților! 

Dacă vrei să îți dai pe spate prietenii anul acesta cu petrecerea de Halloween pe care o organizezi, uite aici câteva propuneri de tematici: 

  1.     Ghost party

Toată lumea asociază moartea cu fantomele și strigoii, așa că o tematică ce are fantomele în prim-plan poate fi foarte fun și scary pentru toată lumea. Dacă ai un spațiu mai mare unde vei organiza petrecerea poți face un decor specific, cu sicrie de lux și mini fantome agățate pe tavane. Iluminatul este și el un factor esențial în conceptul petrecerii, poți opta pentru lumini difuze cu becuri de pe Electric14.ro și lampadare în formă de dovleac. Cu cât spațiul este mai puțin iluminat, cu atât impactul va fi mai mare. Poți opta și pentru un dress code specific unui ghost party și anume haine albe și măști pe fețe. Neapărat va trebui să ai și efecte specifice, cum ar fi vânt, sunete de fundal și muzică în ton cu tematica, pentru ca atmosfera să fie din povestea pe care vrei să o creezi. 

  1.     Bloody party

Ce te poate înfricoșa mai tare atunci când vine vorba despre lucruri care sunt asociate cu moartea și durerea? Sângele, exact. Așa că o petrecere cu tematică bloody ar fi o super idee pentru tine și prietenii tăi. De la punch roșu, care imită culoarea sângelui, la dress code cu haine pătate de sânge, machiaje inedite, toate acestea pot crea un concept perfect. Dacă mai adaugi și un playlist pe măsură, poate și un bloody video care să ruleze pe ecran toată seara, atunci atmosfera va fi chiar una extremă!

  1.     Trick or treat

 Dacă, totuși, nu ești adepta petrecerilor chiar atât de creepy, precum cele de mai sus, poți alege un concept mai “cuminte”, de exemplu o petrecere cu multe bomboane, dovleci modelați și iluminați și dress code – witch party. Știm cu toții că în seara de Halloween copiii merg din casă în casă pentru a primi bomboane și dulciuri, așa că acest gen de petrecere este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Dacă plănuiești să organizezi ceva și pentru copii, atunci acest gen de petrecere este perfect. Ei sunt obișnuiți cu vrăjitoarele din desenele animate pe care le urmăresc, așa că va fi o adevărate provocare pentru ei să întruchipeze unul dintre aceste personaje. 

 Așadar, dacă ești o persoană excentrică, curajoasă și vrei să îți dai pe spate prietenii, atunci nu mai sta pe gânduri și începe încă de pe acum să planifici cea mai COOL petrecere de Halloween a anului! Dă-ți frâu liber creativității, ideilor înspăimântătoare și du-i pe toți într-o atmosferă de groază!  

 Foto: Shutterstock.com 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.