Victorie uriaşă împotriva COVID! Totul va deveni mult mai uşor. Vezi ce au realizat specialiştii germani

Victorie uriaşă împotriva COVID! Totul va deveni mult mai uşor. Vezi ce au realizat specialiştii germani

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

O victorie uriaşă împotriva temutului coronavirus vine din Germania. Specialiştii unui renumit grup din această ţară tocmai au dezvoltat o unealtă care va ajuta extrem de mult la depistarea rapidă a celor infectaţi cu COVID-19.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Grupul german a anunţat dezvoltarea unui test PCR pentru depistarea COVID care oferă rezultate fiabile în doar 39 de minute, fiind astfel cel mai rapid test PCR din lume.
Proiectul care a dus la realizarea acestui test rapid este parte a unui proiect de cercetare şi dezvoltare finanţat de către Ministerul german al Educaţiei şi Cercetării.

“Cel mai rapid test PCR pentru SARS-CoV-2 din lume: am dezvoltat un nou test COVID-19, chiar mai rapid pentru Vivalytic, dispozitivul nostru de analiză. Acest test de reacție în lanț a polimerazei (PCR) oferă rezultate fiabile în 39 de minute. Predestinat pentru utilizare descentralizată în centrele de testare mobile, testul „ne va permite să liniștim oamenii și mai repede”, spune CEO-ul Bosch, Volkmar Denner”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Bosch România.

Iar munca specialiştilor Bosch nu se va încheia aici, se mai arată în acelaşi mesaj. În curând, dispozitiv Vivalytic va ajunge să poată evalua cinci probe simultan într-un singur cartuș de testare, la o viteză comparabilă, mai transmit cei de la Bosch.

“Și munca noastră de dezvoltare continuă: de la începutul lunii octombrie 2020, va fi posibilă evaluarea simultană a cinci probe într-un singur cartuș de testare, la o viteză comparabilă. Acest lucru va permite personalului medical să proceseze complet automatizat mai mult de 160 de probe pe zi folosind un dispozitiv Vivalytic”, se arată în mesajul Bosch România.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.