A.C.S.F. Comuna Recea – FC Metaloglobus Bucureşti – Meci din etapa a III-a, din cadrul Ligii a-II-a, care va avea loc în ziua de 14.04.2021, între orele 11:00-13:00

A.C.S.F. Comuna Recea – FC Metaloglobus Bucureşti – Meci din etapa a III-a, din cadrul Ligii a-II-a, care va avea loc în ziua de 14.04.2021, între orele 11:00-13:00

În data de 11.04.2021, ora 00:30, o patrulă de jandarmi însoțită de un câine de serviciu a observat pe str. Oborului o persoană de sex masculin ce avea asupra sa o cutie din carton voluminoasă. S-a procedat la identificarea persoanei, precum și la controlul corporal, găsindu-se asupra acesteia mai multe bunuri. Inițial, cel în cauză a precizat că bunurile îi aparțin și că le-a luat din autoutilitara proprietate personală, parcată la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Oborului, ulterior a precizat că autoturismul respectiv nu îi aparține și că bunurile le-a sustras din acesta, profitând de faptul că haionul era închis dar neasigurat. A fost identificată autoutilitara precum și proprietarul acesteia, care a recunoscut bunurile respective ca fiind ale sale.

În data de 12.04.2021, în jurul orei 07:40, subofițerul care executa serviciul în postul de pază și control acces permanent, la obiectivul D.I.I.C.O.T. Maramureș, a fost sesizat de către personal din cadrul instituției despre lipsa unui portofel. În urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, a observat momentul în care portofelul este pierdut de către persoana în cauză, pe trotuarul din fața instituției, iar la scurt timp oprește un autoturism, iar o persoană coboară și ridică bunul.

S-a reușit identificarea proprietarului mașinii, precum și a persoanei care a luat bunul pierdut. În scurt timp, portofelul a fost recuperat și înmânată proprietarei, care a confirmat faptul că nu lipsește nimic din conținutul aceastuia.

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele A.C.S.F. Comuna Recea – FC Metaloglobus Bucureşti, meci din etapa a III-a, din cadrul Ligii a-II-a, care va avea loc în ziua de 14.04.2021, între orele 11:00-13:00, pe Stadionul Central din comuna Recea.

În contextul pandemiei COVID-19, accesul în arena sportivă este interzis în conformitate cu actualele reglementări de restricţionare, dar pot fi prezente în tribune un număr maxim de 130 de persoane aparţinând cluburilor, personalului de ordine, mass-media, oficiali, jucători de rezervă, etc. conform procedurii FRF.

Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.