A.C.S. Recea – A.F.C. Hărman  şi   C.S. Minaur Baia Mare – A.C.S. Arieşul Turda-mâine, începând cu orele 17:00  

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru siguranţa cetăţenilor care vor fi prezenţi pe timpul desfăşurării  meciurilor de fotbal ce vor avea loc mâine, începând cu orele 17:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, între echipele C.S. Minaur Baia Mare – A.C.S. Arieşul Turda şi pe Stadionul Comuna Recea, între echipele A.C.S. Recea – A.F.C. Hărman.

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, modificată şi completată de Legea nr.10 din 2012, spectatorilor le este interzis să introducă în locul în care se desfăşoară competiţia sportivă, băuturi alcoolice, materiale pirotehnice, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice. De asemenea, acestora le este interzis să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare; să îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, cu intenţia de a împiedica identificarea; să împiedice acţiunea forţelor de ordine pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.