A.C.S. Recea şi Viitorul Târgu Jiu, meci în Liga a II a. Sâmbătă, 12 septembrie a.c., începând orele 11:00, pe Stadionul Central din comuna Recea

A.C.S. Recea şi Viitorul Târgu Jiu, meci în Liga a II a. Sâmbătă, 12 septembrie a.c., începând orele 11:00, pe Stadionul Central din comuna Recea

Pentru ca manifestările din spațiul public, ce vor avea loc și în acest sfârșit de săptămână în județul nostru să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestor evenimente, dintre care amintim:

În acest sfârșit de săptămână, în ziua de 12.09.2020, între orele 11:00-13:00, pe terenul Stadionul Central din comuna Recea, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Recea şi Viitorul Târgu Jiu, meci în Liga a II a.

În ziua de 12.09.2020, între orele 17:00-19:00, pe Baza Sportivă Progresul Şomcuta Mare, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Progresul Şomcuta Mare şi C.S. Minaur Baia Mare, meci din etapa I din Liga a III a.

Tot în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 12-13 septembrie în zona Lacului Firiza, va avea loc Concursul de triatlon și înot în ape libere.

De amintit este faptul că, în perioada 07-13 septembrie, se află în derulare Festivalul zilelor maghiarilor băimăreni, organizat de Asociația Foter Festival.

De asemenea, Asociația Centrului Cultural Virtual Artist, organizează în perioada 11-13 septembrie, Festivalul Muzical Lira, spectacolele fiind susținute pe scena Teatrului de vară din Baia Mare.

Ziua de luni, 14 septembrie este prima zi de școală, iar pe această cale vrem să    asigurăm elevii, profesorii și părinții că le suntem alături pentru ca şcoala să fie în siguranţă. Vom veghea pe drumul spre şcoală, vom fi aproape în jurul şcolii şi vom fi prezenţi ori de câte ori ne veţi cere ajutorul. Jandarmul este prietenul vostru, un partener la care să apelaţi cu încredere când aveţi o problemă. Noi vă oferim înţelegere, sprijin şi siguranţă!

Chiar dacă aceste evenimente se vor desfășura în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi vom fi prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

Recomandăm participanților la evenimentele ce se vor desfășura pe raza județului nostru să respecte indicațiile organizatorilor şi măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov2, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale, să supravegheze copiii și să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.