SEKY


Acasă Sport ANUNT de ULTIMA ORA legat de meciul dintre CS Minaur Baia Mare...

ANUNT de ULTIMA ORA legat de meciul dintre CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București. IMPORTANT! În atenția suporterilor!

Datorită interesului foarte mare manifestat față de meciul dintre CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București, ce se desfășoară în data de 12 octombrie, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 17.45, rugăm toți suporterii care vor participa la această partidă să se prezinte la sală la timp, cel puțin cu 15-20 de minute înainte de începerea meciului pentru a evita aglomerația de la intrare.

Rugăm de asemenea sportivii de la echipele locale de handbal (junioare/junior) să se organizeze și să intre grupați, cel mai târziu cu 15 minute înainte de începerea meciului.
Atragem atenția asupra faptului că accesul în sală nu este permis cu umbrele, pet-uri sau orice alte obiecte contondente.

Deoarece biletele nu sunt cu locuri, vă rugăm să fiți atenți ca în sală să nu ocupați locurile rezervate pentru abonați sau sponsori. Aceste locuri rezervate sunt însemnate, astfel încât să poată fi ușor identificate.

Accesul în sală se face pe bază de abonament sau bilet. Biletele pot fi achiziționate în ziua meciului de la sediul clubului (intrarea laterală a Sălii Sporturilor), între orele 9.00-12.00 și de la casa de bilete de la ora 12.00, până la începerea meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.