A apărut o nouă variantă pentru meciul „U”Cluj – FCM Baia Mare!

fcmFCM Baia Mare ar putea juca cu Universitatea  la Cluj Napoca, după ce echipa din Baia Mare a refuzat stadioanele de la Mediaş sau Târgu Mureş, conform celor de la stiridesport.ro.

Cum arena „Clujana” nu mai este o soluţie, din cauză că vestiarele au fost modificate în săli de forţă, singurele variante din Cluj-Napoca rămân stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” şi terenul sintetic de pe „Baza Dan Anca”.

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” cade din start, pentru că CFR Cluj are meci lunea viitoare pe acest teren.

„U” Cluj aşteaptă de urgenţă un răspuns final de la FRF în legătură cu omologarea „sinteticul” de la Baza „Dan Anca” pentru Liga a II-a, dar cel mai sigur că meciul de sâmbătă, ora 11:00, se va juca pe acel teren au precizat cei de la stiridesport.ro .

Cristi Span, preşedintele clubului FCM Baia Mare, dezminte informaţia aparută azi pe stiridesport.ro ca s-ar fi opus disputării meciului cu U Cluj la Mediaş sau Târgu Mureş : „Este absurd să se spună  ca noi am fi refuzat terenurile de la Mediaş sau Târgu Mureş.  Am fost informaţi azi după amiază de către Federaţie ca meciul se va juca la Cluj pe gazon sintetic.

Vom căuta toate mijloacele regulamentare ca să ne opunem acestei decizii.

Ne dezavantajează clar ţinând cont de faptul ca noi nu avem unde să ne antrenăm pe o astfel de suprafaţă.

Iar în cazul în care va trebui să ne supunem, vom pleca de joi dimineaţa la Cluj şi vom solicita să ni se pună la dispoziţie terenul de joc pentru antrenamente”.

Vom reveni cu amănunte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.