Asociatiei Presei Sportive din Romania in prag de alegeri!

apsr logoConsiliul Asociatiei Presei Sportive din Romania a validat candidaturile pentru alegerile din cadrul Adunarii Generale a APSR din data de 16 mai a.c. Pana la termenul limita (7 mai), s-au inscris pe lista de vot urmatoarele persoane:
Pentru functia de presedinte (1 loc): Dumitru Graur (presedintele in functiune).
Pentru functia de vicepresedinte (1 loc): Vlad Enachescu (Dolce Sport), vicepresedinte in functiune si Marian Valvoi (Loto Pronosport).
Pentru functia de secretar general (1 loc): Romeo Chiriac (APSR), Catalin Tudose (site-ul online Romanian Soccer) si Gheorghe Eliad (site-ul online Motor Club TV).
Pentru functia de membru (4 locuri): Narcis Drejan (Radio Sport FM), Gheorghe Eliad (site-ul Motor Club TV), Marian Valvoi (Loto Pronosport), Catalin Carnu (Radio Romania Actualitati), Alexandru Enciu (Sport in Romania), Cătalin Tudose (site-ul Romanian Soccer) si Emil Gradinescu (Dolce Sport).
Adunarea Generala de alegeri pe anul 2015 va avea loc, asa cum a fost anuntat, in sala de conferinte a Hotelului IBIS Nord sambata, 16 mai a.c., de la ora 9.30. Sunt invitati sa participe toti membri APSR cu legitimatiile la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.