Baftă fetelor! IK Sävehof – HCM Baia Mare, meciul care deschide grupa principală 2

lauraHCM Baia Mare joacă mâine primul meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor, prima nu doar din sezonul 2014-2015, ci şi din istoria clubului înfiinţat în 1960. Adversara campioanei României este IK Sävehof, campioana Suediei. Meciul va începe la ora 15.00 (ora României) şi va deschide şirul confruntărilor din grupa 2 principală.

IK Sävehof are un punct, care o plasează pe locul 5 în grupă, în timp ce băimărencele nu au niciun punct şi sunt, la debutul în grupa principală 2, pe ultimul loc din clasament. Şi dacă pentru echipa suedeză acesta este al şaptelea sezon de EHF Champions League şi a doua calificare consecutivă în grupele principale, campioana României este doar la a doua participare în Liga Campionilor, HCM-ul fiind în premieră calificată în Main Round.

„Joacă un handbal plăcut, în viteză. Eu zic că IK Sävehof este un adversar destul de dificil. Dar şi noi trebuie să ne demonstrăm valoarea şi să arătăm de ce suntem în stare”, a declarat Aneta Pîrvuţ. „Este o echipă foarte bună, ştim prea bine care este stilul nordic: nu renunţă niciodată. Cred că va fi un meci foarte dificil, însă avem şi noi atu-urile noastre”, a considerat Eliza Buceschi.

Meciul este programat pentru mâine, începând cu ora 15.00 (ora României), la Partillebohallen (capacitate 2.000 de locuri). Jocul va fi arbitrat de Viktoria Alpaidze şi Tatyana Berezkina, din Rusia, în timp ce observator EHF va fi Marjan Nachevski (Macedonia).

După meci, echipa băimăreană va rămâne în Suedia, urmând să revină acasă în cursul zilei de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.