BARAJUL pentru Liga a II-a: C.S. Minaur Baia Mare şi F.C. Unirea Dej- sâmbătă, 08 mai a.c., începând cu ora ora 18:00, pe stadionul ,,Viorel Mateianu”

BARAJUL pentru Liga a II-a: C.S. Minaur Baia Mare şi F.C. Unirea Dej- sâmbătă, 08 mai a.c., începând cu ora ora 18:00, pe stadionul ,,Viorel Mateianu”

Şi acest sfârșit de săptămână ne regăsește la datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu polițiști, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști locali și cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.

Totodată, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării evenimetelor care vor avea loc în spațiul public după cum urmează:

Sâmbătă, 08 mai a.c., începând cu orele 12:00, Asociaţia ,,Border Riders”, organizează în Municipiul Sighetu Marmaţiei, evenimentul ,,Deschiderea sezonului moto 2021” iar de la ora ora 18:00, pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi F.C. Unirea Dej. De asemenea,  sâmbătă și duminică, Clubul Sportiv Xtreme Adventure Baia Mare, organizează competiţia sportivă „Cupa 4×4 Offroad Seini ediţia 2021”. Evenimentul este înscris în calendarul competiţional pe anul 2021 şi este cupă în Campionatul Naţional de Off-road, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Duminică 09 mai a.c., între orele 09:00-10:00, la Monumentul Ostaşului Român din Baia Mare are loc celebrarea „Zilei Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite şi Ziua Europei”.

Duminică 09 mai a.c., între orele 14:00-18:00, la monumentul din parcul central al localităţii Poienile de Sub Munte şi la sediul organizaţiei locale Uniunea Ucrainienilor din România, vor avea loc acţiunile cultural-artistice ,,Cinstirea veteranilor de război şi păstrarea tradiţiilor la ucrainieni”.

Sâmbătă 08 mai a.c., între orele 10:00-13:00, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco – Catolică de Maramureş, prin Protopopiatul Greco – Catolic Sighet, organizează procesiunea religioasă „Pelerinajul naţional la Cimitirul Săracilor”.

Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor precum şi pentru salvarea şi evacuarea celor aflaţi în dificultate.

Se  recomandă cetățenilor să evite în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru a evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi, să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte regulile restrictive impuse în această perioadă.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.