Blestem?

blestemSămânța ta a prins rod? Chiar acum! Da, pentru că ceea ce pentru toți bărbații este o bucurie, la tine s-a transformat în pedeapsă.  Minciuna ta  este răzbunată astfel. Ai negat starea ta civilă, ai sedus o copilă și marea  pacoste e că te–ai îndrăgostit de cea care a crezut  minciuna ta. Este adevărat când susții că între voi doi  nu a fost nimic  ….nici măcar pijamaua!  Ce să faci cu două? Pentru tine, adesea, și una este prea mult! 

|i-am spus de mult că dualismul este marele păcat al omenirii. Tertium non datur. Am ales prin protopărinții  noștri să  procreem. :i tu ai ales o pereche și ai dus-o  la altar și i-ai jurat credință veșnică și iubire totală. Până ce moartea vă va despărți!  Ați creat un corp care a împlinit 10 ani. Acest corp avea menirea să nască din sămânța ta  și a ei alte corpuri.

Ce n-ai înțeles? În înțelepciunea ta, dar mai ales iubire de sine, voiai să abandonezi ce ai ales pentru ceva care strălucea mai tare. A fost un fulger care te-a orbit! Dar dacă află cine nu te vrea,  vei vedea și un trăznet. Așa că pruncul nevinovat din  vintrele femeii tale se va naște orfan. :tii tu că minunea aceea pe care tu o numești chestie va purta numele tău? :tii că trebui să o crești și să dai împrumutul primit de la părinții tăi acelei chestii? :tii că  acea chestie, odată, îți va zice tată? :i poate te va întreba: de ce nu m-ai iubit ca și pe mama? 

Ai vre-un răspuns STAS …îmi asum? Pentru ce, prietene? Tu, care pozai în stâlp al  luminii, te îndoiai de toate și accesai lucrurile interzise: când ești pe cale să primești ce merițiș refuzi ? În aceste clipe, rodul iubirii sau a poftei trupești se divide și devine OM. Are deja drepturi. Acele drepturi de care ai beneficiat și tu. Așa o fi zis  tatăl tău, mamei tale, când a aflat că va avea un urmaș, sau și-a invitat prietenii din sat și le -a dat de băut? Sunt întrebări retorice! Sunt fapte care te gonesc din lumea  respectată. Te doare și nu găsești răspuns! Urăști privighetoarea din mână pentru papagalița din  bananier. Penajul  ei te atrage, dar când îi vei auzi cântecul, vei înțelege titlu acestei scrieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.