Buceschi, Aneta Udriștoiu, Bianca Tiron și Mădălina Zamfirescu vs HCM Baia Mare. Un meci care nu trebuie ratat!

anetaHCM și HC Dunărea Brăila se confruntă azi pe semicercuri băimărene, cu prilejul etapei a 18-a din Liga Națională. Partida va începe la ora 20.00. Va fi pentru echipa antrenorului Aurelian Roșca ultimul test înainte de dificila confruntare din EHF Champions League cu campioana Ungariei, joc planificat pentru vineri.

HCM Baia Mare abordează partida de azi după victoria cu 34-24 (17-12) înregistrată în etapa precedentă în capitală, în compania CS Rapid USL Metrou, în timp ce gruparea din Brăila a pierdut pe propriul teren confruntarea cu CSM București cu 27-34 (13-13). Cu 48 de puncte, băimărencele se mențin pe poziția secundă de clasament, în timp ce adversarele lor de mâine au acumulat 31 de puncte care le situează pe locul 4 (la un singur punct distanță de podium).

În confruntarea din tur, HCM s-a impus la Brăila la scorul de 30-25 (16-12), principale marcatoare fiind la acea oră Udriștoiu cu 5 goluri pentru HC Dunărea, respectiv Perianu cu 6 pentru HCM.

Partida de azi se anunță a fi una de calitate nu doar prin prisma pozițiilor ocupate de cele două adversare în clasamentul Ligii, dar spectacolul promite a fi sporit și prin faptul că gruparea din Brăila este condusă de fostul antrenor al HCM-ului, Costică Buceschi, și trei dintre jucătoarele sale de la HC Dunărea evoluează sub formă de împrumut de la echipa băimăreană. Este vorba despre Aneta Udriștoiu, Bianca Tiron și Mădălina Zamfirescu.

Jocul de aziva începe de la ora 20.00 și va fi televizat. Vor arbitra clujenii Ioan Barbu și Gabriel Badiu. Delegat din partea Federației Române de Handbal va fi Adrian Lupșa (Caraș Severin).

sursa:hcmbaiamare.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.