C.S. Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița, meci în Liga a III a. Sâmbătă, 24 septembrie a.c., începând orele 15:00, pe Stadionul Viorel Mateianu

 C.S. Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița, meci în Liga a III a. Sâmbătă, 24 septembrie a.c., începând orele 15:00, pe Stadionul Viorel Mateianu

Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Maramureș  intensifică acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice. În acest sens, jandarmii maramureșeni execută misiuni specifice atât independent, cât și în cooperare cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în activitățile de verificare, informare şi îndrumare a cetățenilor de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-Cov-2.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre  C.S. Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița, care se va desfășura pe Stadionul Viorel Mateianu din municipiul Baia Mare astăzi, 24 octombrie a.c., începând cu orele 15:00.

Deși competițiile sportive se desfășoară fără spectatori, conform regulilor impuse de autorități, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura un climat de ordine publică.

De asemenea, jandarmii maramureșeni vor asigura din punct de vedere al ordinii şi siguranţei publice manifestările  dedicate celebrării „Zilei Armatei Române”, organizate de către Garnizoana Baia Mare, care vor avea loc duminică, 25 octombrie a.c., începând cu  ora 12:00, la Monumentul Ostaşului Român din Baia Mare.

În ceea ce priveşte zona montană a judeţului Maramureș, jandarmii acționează pentru îndrumarea, informarea şi acordarea de asistenţă turiştilor şi persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere normelor de convieţuire socială.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.