C.S. Minaur Baia Mare vs Storhamar din Norvegia. Mâine, 09 ianuarie a.c., începând cu ora 15:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi Storhamar din Norvegia, contând pentru etapa 1 din grupele E.H.F. European League, care va avea loc mâine, 09 ianuarie a.c., începând cu ora 15:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Chiar dacă acesta se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei COVID-19, jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.