C.S.S Baia Sprie la Campionat Naţional pe echipe si Cupa Gaudeamus

CN ComarnicC.S.S. Baia Sprie a participat în perioada la sfârşitul acestei săptămâni, pe 7 – 8 mai, la Comarnic, în zona Ghioșești – Gurguiata, la Campionatul Național de Orientare-proba pe echipe, competiție organizată de Federația Română de Orientare și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Primăria orașului Comarnic si „Cupa Gaudeamus” .
La acest eveniment sportiv au participat un număr important de concurenți din toată țara, probele principale ale Orientării au fost: alergare la tempoul maximal-în teren cu diferență de nivel, accidentat și cu obstacole, alegerea rutei optime între fiecare două posturi de control, parcurgerea rutelor alese-fără abateri sau rătăciri, atingerea posturilor de control și citirea hărții-rezolvarea sarcinilor.
De subliniat faptul ca aceasta competitie a fost foarte bine oranizata, s-au premiat cei mai buni concurenți, acordandu-se cupe, diplome și medalii.

Sportivii de la C.S.S. Baia Sprie au obţinut următoarele rezultate:

Campionat Naţional pe echipe:

LOCUL I – CAMPIOANE NAŢIONALE – HABINA DAIANA si ROB TEREZIA – F18

LOCUL II – CIUCA DAIANA si CZIMBOR ALEXANDRA, F12

LOCUL II – MAJOR GABRIEL si DOBRICAN BOGDAN, M12

LOCUL IV – TRIF CRISTIAN si TRIF ADELIN, M18

LOCUL V – GASPAR DIANA si CHISIU ANTONIA, F14

„Cupa Gaudeamus”:

LOCUL I – HABINA DAIANA, F18

LOCUL I – CIUCA DAIANA, F12

LOCUL I – ROB CLAUDIU, M20

LOCUL IV – ROB TEREZIA, F18

LOCUL IV – MAJOR GABRIEL, M12

Sportivii sunt elevi la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu” Baia Mare,  Scoala Gimnaziala „Simion Bărnuţiu” Baia Mare, Scoala Gimnaziala „Lucian Blaga” Baia Mare, Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie şi sunt legitimaţi la C.S.S. Baia Sprie, profesor antrenor Laza Ileana, director prof. Toma Andreea.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.