Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare organizează un concurs premiat cu amintiri care readuc la viață momente de glorie sportivă băimăreană

Băimărenii şi implicit internauţii care iubesc sportul şi îşi doresc un suvenir original, au posibilitatea să intre în posesia unor mingi, tricouri, medalii sau fanioane ale echipelor băimărene care au făcut istorie în sportul românesc.

Acestea vor fi puse „la bătaie” de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş în cadrul unui concurs.

„Mingile cu semnăturile handbalistelor sau handbaliștilor care au scris istoria recentă a sportului vor fi oferite ca și premii în cadrul unui concurs lansat pe pagina mea de Facebook. De asemenea, pe lângă aceste mingi voi oferi premiu și tricourile primite cu diverse ocazii, inclusiv un tricou de la echipa de baschet pe care au omorât-o alții când eu nu eram acasă. Medalia câștigată de HCM Baia Mare, în 2013, odată cu câștigarea Cupei României, momentul în care a început performanța sportivă pentru municipiul Baia Mare va putea fi și ea câștigată în cadrul concursului”, a precizat Cherecheş.

Competiția se va desfășura pe durata a două săptămâni, aceasta urmând a fi lansată curând. Premiile oferite în cadrul concursului sunt obiecte primite în decursul anilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.