Ce victorie fantastică în fața Stelei !FOTO

HCM Minaur a obținut în această după-amiază o victorie fantastică în fața echipei CSA Steaua Alecsandrion București, scor 33-32  în condițiile în care pentru campioana României au evoluat doar zece jucători. Campionii și-au luat așadar la revedere de la spectatori, acesta fiind ultimul meci pe teren propriu pentru HCM Minaur în acest an. La pauza jocului, formația din București a intrat la pauză cu patru goluri în avantaj, scor 12-16.

PRIMA REPRIZĂ

minaur_steaua_04

Oaspeții au început mai bine jocul, având trei goluri în avantaj după doar cinci minute de joc, scor 1-4, diferență păstrată până aproape de mijlocul primului act, când scorul era 7-9 în avantajul bucureștenilor. În minutul 20, HCM Minaur s-a apropiat la numai un singur gol, scor 8-9, pentru ca până la sfârșitul primelor 30 de minute Steaua să se distanțeze din nou, intrând la cabine cu patru goluri în avantaj, scor 12-16.

REPRIZA SECUNDĂ

minaur_steaua_18

Campionii au înjumătățit diferența înregistrată la pauză după doar cinci minute de joc din actul secund, scor 15-17. La mijlocul reprizei secunde, HCM Minaur a reușit să egaleze la 21, însă pentru puțin timp, Steaua distanțându-se din nou la două goluri, scor 24-26 în minutul 50. Cu cinci minute înainte de final, HCM Minaur egalează din nou, 30-30, iar la faza imediat următoare reușește să preia pentru prima dată conducerea, scor 31-30. În ultimul minut de joc, la scorul de 32-31, oaspeții ratează o aruncare de la șapte metri, însă marchează la faza următoare pe contraatac, după o pasă interceptată, scor 32-32. La ultima fază a meciului, Ivan Karacic obține o aruncare de la șapte metri pe care o și transformă, aducând astfel victoria Minaurului, scor 33-32.

ULTIMUL MECI DIN ACEST AN

minaur_steaua_27

Ultima partidă pe care o va disputa HCM Minaur în 2015 va fi vineri, începând cu ora 19:45, când HCM Minaur va juca la București în compania CSM-ului în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

sursa:minaur.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.