Cei mici pe urmele celor mari! Academia de Handbal Minaur Baia Mare – CSM Oradea 35-27

Academia de Handbal Minaur a obținut astăzi o victorie importantă în Divizia A, învingând pe teren propriu formația CSM Oradea, scor 35-27, după ce la pauză a condus cu scorul de 17-14.

PRIMA REPRIZĂ

academia_oradea_15

Primul mitan a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până la mijlocul acestuia, când scorul era 7-7. Cu zece minute înainte de finalul primei reprize, Academia de Handbal s-a distanțat pentru prima dată la trei goluri, scor 11-8, aceasta urmând a fi diferența înregistrată pe tabela de marcaj și la finalul primelor 30 de minute.

REPRIZA SECUNDĂ

academia_oradea_16

Academia de Handbal Minaur a început excelent actul secund, mărind diferența la cinci goluri după primele zece minute de la reluare (scor 23-18), pentru ca această diferență să fie mărită treptat, iar cu cinci minute înainte de final, echipa noastră a condus pe CSM Oradea la opt goluri diferență, scorul fiind 32-24.

Academia de Handbal Minaur: Niculai, Balint – Botea (10 goluri), Căbuț (6), Nagy (5), Stoean (5), Erni (4), Sângeorzan (2), Andrei (2), Pomian (1), Bărbuș, Boșca, Dedea, Boer, Cotuna.

În urma acestei victorii, Academia de Handbal Minaur acumulează încă trei puncte, ajungând astfel la 13 puncte în opt meciuri.

MECIUL URMĂTOR

academia_oradea_03

Pentru Academia de Handbal Minaur urmează un meci la Universitatea Cluj, în cadrul etapei cu numărul nouă din Divizia A, care se va disputa în avans, joi, 29 octombrie.

sursa:academiaminaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.