CFR Cluj – FC Braşov 1-0

cfrCFR Cluj a învins luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Braşov, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I, golul a fost înscris de Ogbu, în minutul 55, cu un şut de la şase metri, după o centrare a lui Deac.

CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Cadu, Rada, Camora – Djokovici, Monroy – Deac, Negruţ (Rui Pedro ’70), Fl. Costea (Păun ’62) – Ogbu (Batin ’81). Antrenor: Vasile Miriuţă.
FC Braşov: Iacob – Străuţ, Machado, Santos, Serginho – Mateiu, Madeira – Vagner (Szekely ’59), Grigorie (Ionescu ’69), Aganovici – Cristea (Surdu ’74). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Ogbu ‘8, Monroy ’65.

Cartonaş roşu: Machado ’66.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) – Aurel Oniţa, Vladimir Urzică (asistenţi) – George Găman, Denis Haidiner (adiţionali) – Daniel Mitruţi (rezervă).

Observatori: Zoltan Szekely, Romulus Gabor.

La finalul meciului preşedintele clujenilor a dezvăluit că Adunarea Generală a LPF  se va întruni pe 20 mai şi va discuta restrângerea numărului de echipe din campionat la 14.
Sezonul viitor va fi foarte dificil, pentru că va fi sezonul când se va restrânge numărul de echipe. Noi suntem perfect de acord, nivelul este oricum destul de scăzut şi nu văd de ce nu s-ar vota aşa. Ar fi mult mai atractiv şi pentru televiziuni, pentru că alta e să joci de patru ori cu Steaua, de patru ori cu Dinamo… Şi la retrogradare la fel, dacă s-ar juca un play-out ar fi la fel de interesant ca şi play-off-ul ”, a  spus Iuliu Mureşan pentru dolcesport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.