Cinci sportivi ai LPS Baia Mare, la Campionatele Balcanice de juniori – 38 de medalii la Campionatul Naţional de nataţie

lpsSportivii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare au participat la Campionatul Naţional de nataţie, competiţie adresată seniorilor, tinerilor şi juniorilor care s-a desfăşurat în perioada 25–29 martie, în Bacău. Înotătorii au revenit acasă cu 38 de medalii. Cel mai important este faptul că sportivii au reuşit să se califice la competiţiile internaţionale importante precum balcaniada şi jocurile europene.
„A fost o etapă bună de verificare pentru sportivii noştri. O parte dintre ei au demonstrat că prin muncă poţi să îţi atingi obiectivele propuse. Cinci sportivi, respectiv Mihai Naş, Kristina Maria Schneider, Florinel Coste, Paula Reka Orzac şi Paul Păvală, s-au calificat pentru balcaniadă. Totodată, sportivul Robert Glinţă, antrenat de profesorii băimăreni, dar legitimat la CSM Piteşti, va fi prezent la această competiţie importantă pe plan internaţional”, a punctat Adrian Gherghel, director LPS Baia Mare.
Campionatele Balcanice de juniori se vor desfăşura în 25–26 aprilie, în Oradea.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.