Clubul Sportiv Condor Baia Mare medaliat la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

C.S.Condor Baia Mare obține rezultate remarcabile la Campionatul Mondial de Karate Shotokan După organizarea Olimpiadei Internaționle de Șah în 1962 și a Campionatului Mondial de Gimnastică (1969), cel mai important port maritim din Bulgaria, Varna a găzduit în intervalul 28-30 aprilie 2017 Campionatul Mondial de Karate Shotokan.

Rezultatele sportivilor de la Clubul Sportiv Condor Baia Mare la această importantă competiție a fost una remarcabilă, karateka antrenați de sensei Viorel Duță 6 DAN obținând medalii atât la seniori cât și la juniori. La senioare Daiana Ghiță a obținut o medalie de argint la kumite Shobu-Ippon, -50 kg, plus alte trei de bronz la kumite individual, WKF, kumite pe echipe și kata individual feminin, în timp ce Diana Costin a reușit să obțină medalia de bronz atât la kumite individual Shobu-Ippon -68 kg cât și la proba de kumite pe echipe.

La categoriile de juniori 12-13 ani kumite pe echipe Tudor Abagiu, Bălaș Luca Pop, Laurențiu Costinaș și Alexandru Balint s-au încununat cu titlul de vicecampioni mondiali, în timp ce Imola Kiss și Cristina Hosu au obținut aceleași medalii de argint la categoria 12-13 ani proba de kumite pe echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.