Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Baia Mare a obtinut aurul la Turneul Final de la la Tg. Jiu!

Minge-handbal

În perioada 07-10 mai 2015 la Tg. Jiu a avut loc turneul final la ONSS handbal băieți au participat LPS Focșani,LPS Tg.Jiu,Colegiul National”Mircea Eliade”Sighișoara,Colegiul National”Barbu Știrbei”Călărași,Colegiul Tehnic”Anghel Saligny”Baia Mare,LPS Bacău,LPS Reșița,LPS”Mircea Eliade”București.

Colegiul Tehnic”Anghel Saligny”Baia Mare a obtinut in meciurile din grupa următoarele rezultate:Baia Mare-Călărași41-20:Baia Mare-București39-28:Baia Mare-Focșani31-18.

In urma acestor rezultate Col Tehn”Anghel Saligny”Baia Mare s-a calificat în semifinale unde a întâlnit echipa Col.Nat.M.Eliade Sighișoara pe care a învins-o cu scorul 30-29 calificându-se în finală.

În finală a întâlnit echipa gazdă Lps Tg Jiu pe care a învins-o cu scorul 28-25 în urma acestui rezultat Baia Mare a cucerit titlul de Campioană Națională.

Componența lotului si marcatorii:Bologa A(24goluri),Ciobanu C(17),Pop Y.(31),Oargă P(15),Negru R(17).PetreA(6),Bodnărescu(13),Andrei A(40),Avramescu A(3),Szabo B(3).Pătruns R(portar)și Rotărescu C(portar) care a fost declarat cel mai bun portar al turneului.prof.Sabou Hruban Antonela,Gherman Alin directorii colegiului:Pop Iuliana si Neamţ Alina.

Mentionam ca judetul Maramures a realizat dubla la ONSS, fetele de la acelasi Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” castigand medaliile de aur in proba feminina. Turneul Final la ONSS de handbal feminin pe  licee s-a disputat la Roman, baimarencele castigand in finala cu scorul de 33-17  in fata formatiei organizatoare, dupa ce  au condus la pauza cu 17-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.