Cupa Busolă de Aur la Orientare în Alergare

În perioada 21-22 aprilie lângă municipiulClujNapoca s-a desfășurat tradiționala competiție Cupa Busolă de Aur la Orientare în Alergare, întrecere ajunsă la venerabila ediția cu numărul 51.Peste 200 de concurenți din țară dar și câțiva de peste hotare au ținut să ia startul în acest concurs care a constat în cumularea rezultatelor obținute de participanți în cele 2 zile de competiție (o probă de lungă distanță și o probă de medie distanță). Vremea foarte bună, hărțile de calitate și zona nu foarte dificilă din punctde vedere tehnic au fost factorii ce au influențat pozitiv desfășurarea întrecerii iar câstigatorii au fost dintre concurenții cei mai bine pregătiți.

CS Știința Electro SistemBaia Mare a profitat de ocazieși s-a prezentat la această competiție cu aproape tot lotul, însă unii sportivi au fost urcați în categorii superioare de vârstă, asta pentru a-și măsura forțele cu sportivi mai bine cotați ca ei, mai ales cu puternicii sportivi din localitatea gazdă a acestei întreceri.

Testul a fost unul reușit, deoarece la finalulcelor 2 zile de întreceri s-a reușitobținerea a 7 medalii de aur, 6 de argint și 3 de bronz, fiind de altfel cel mai medaliat club de la aceste întreceri.

Rezultatele obținute sunt:

Locuri I: Sabou Tania la F10, Roman Alexandra la F16, Culcean Roxana la F20, Kotai Alexandro la M12, Vadean Cătălin la M16, Catană Alexandru la M18, SebestyenIstvan la M40

Locuri II: Creciun Alexandra la F16, Tecă Alina la F18, Pop Lucia la F50, Hreniuc David la M14, Peleș Vlad la M18, Mate Sergiu la M20.

Locuri III: Sebestyen Carla la F10, Manu Andreea la F14, Biro Alexandru la M20.

Pentru componenții clubului băimărean urmează o deplasare importantă, respectiv la Brașov, unde se vor desfășura Campionatele Naționale pe Echipe, competiție ce se va derula în perioada 28 aprilie-1 mai 2018.

CS Știința Electro SistemBaia Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.