Cupa Hagi Danone | Pustii din Baia Mare joaca pentru Mondialul din New York

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal pentru copiii din Romania, ajunge la Baia Mare, unde in week-end-ul 6-7 mai va avea loc a patra etapa zonala a editiei din acest an. Pe Stadionul “Municipal” din Baia Mare, cei mai talentati pusti din regiune vor juca pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi (1-4 iunie), de unde pot ajunge la “Mondialul pustilor” – Danone Nations Cup (New York, 22-24 septembrie).

Turneul din acest an are 6 faze zonale la care participa echipele scolare. Campioana fiecarei zone se va califica la Turneul Final, acolo unde celor 6 campioane din tara li se vor adauga 6 cluburi de fotbal: FC Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CSU Craiova, Luceafarul Cluj-Napoca, Kinder Sangeorgiu de Mures si gazda Academia Hagi.

Castigatoarea Turneului Final al Cupei Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup, in New York. Intre 22 si 24 septembrie, 32 de mici nationale se vor lupta pentru trofeul suprem sub privirile lui Zinedine Zidane, ambasadorul global al competitiei.

Programul meciurilor din a treia etapa zonala a Cupei Hagi Danone:

Sambata:

–        “16”-imi, optimi si sferturi (de la 9:00 la 13:30)

Duminica:

–        Semifinale (9:00) + Finala (10:15)

Etapa din Baia Mare este a patra faza regionala din 2017, dupa cele disputate la Cluj-Napoca (25-26 martie), Pitesti (1-2 aprilie) si Timisoara (8-9 aprilie), castigate de Liceul de Informatica “Tiberiu Popovici” din Cluj-Napoca, Scoala Nr. 11 “Mihai Eminescu” din Pitesti si Scoala Nr. 7 “Sfanta Maria” din Timisoara.

Pentru mai multe informatii, aveti atasat comunicatul de presa si poze de la cele trei etape scurse din aceasta editie.

Site-ul oficial al Cupei Hagi Danone www.cupahagidanone.ro

Pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/cupahagidanone

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.