Daniel Kotecz team manager CS Minaur: „Ce vor spune oare oficialii timişoreni dacă Minaur va pierde la Braşov ? Dacă vom câştiga, ştim ce vor spune … sigur a fost “blat”!

 Daniel Kotecz team manager CS Minaur ne-a acordat un interviu in exclusivitate, despre noua echipa de handbal feminin a orasului nostru. Echipa locala de handbal feminin trebuie sustinuta la fel ca si echipa de handbal masculin. Daniel Kotecz este managerul de care echipa Minaur-sectia feminina are nevoie pentru inalta performanta. Sa-i uram succes!

Domnule Manager al echipei de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare, Daniel Kotecz, un nou proiect la orizont. Spuneti-ne cateva cuvinte despre echipa aceasta, despre proiectul acesta?

CS Minaur Baia Mare este persoană juridică de drept public, un club înfiinţat în urmă cu 2 ani ca instituţie publică şi are mai multe secţii sportive, printre care şi cea de handbal. Proiectul privind relansarea handbalului băimărean a demarat anul trecut. Între timp, echipa masculină a promovat în Liga Naţională, iar cea feminină a avut sezonul trecut ca obiectiv doar formarea unei noi echipe, în special cu jucătoare localnice şi tinere. Chiar şi în aceste condiţii fetele s-au calificat de pe locul 2 în serie pentru barajul de promovare în primul eşalon, un rezultat onorabil.

Care-i obiectivul echipei? Imi veti spune doar promovarea, anul trecut s-a pierdut promovarea cand toti iubitorii handbalului asteptau promovarea

Aşa cum v-am spus, în ediţia trecută de campionat echipa feminină nu a avut ca obiectiv de performanţă promovarea. Strategia clubului s-a făcut în funcţie de resursele financiare şi umane disponibile în acel moment. S-a decis să se investească mai consistent în secţia masculina. Şi a fost o decizie bună pentru că s-a reuşit accederea în Liga Naţională cu echipa masculină.

În acest sezon şi lotul echipei feminine a fost întărit cu câteva sportive, obiectivul stabilit fiind promovarea în Liga Naţională. Personal, m-am alăturat acestui proiect în luna august, şi sper să pot contribui la revitalizarea handbalului feminin băimărean. Printr-o colaborare bună cu personalul din compartimentul administrativ şi colectivul tehnic sper să putem asigura condiţii optime de pregătire şi instruire sportivelor, la un standard de performanţă care să ne permită realizarea obiectivelor.

Lupta directa este cu echipa din Timisoara. Arbitrul pentru promovare sa fie oare echipa din Brasov? Ma refer, la declaratiile oficialilor echipei timisorene

 Într-adevăr, principalele pretendente la promovarea în Liga Naţională sunt CS Minaur Baia Mare şi SCM Timişoara. Dar, campionatul este lung şi pot apărea multe surprize pentru că există câteva echipe care pot încurca favoritele. SCM Timişoara a pierdut deja două meciuri, cu Baia Mare şi la Braşov, însă nu trebuie să ne bucurăm de necazul altora pentru că şi Minaur va avea meciuri extrem de dificile, inclusiv la Braşov şi Timişoara. Nu comentez declaraţiile făcute de oficialii echipei timişorene pentru că n-am înţeles supărarea acestora faţă de o echipă adversă (Corona Braşov) “şi-a permis” să joace corect împotriva lor. Este ceva normal. O situaţie anormală ar fi fost dacă una dintre echipe nu îşi apăra corect şansele! Peste câteva săptămâni va juca şi Minaur la Braşov. Ce vor spune oare oficialii timişoreni dacă Minaur va pierde la Braşov ? Dacă vom câştiga, ştim ce vor spune … sigur a fost “blat”!

Poate ajunge echipa actuala la nivelul echipei HCM Baia Mare? Sau este un vis prea indepartat?

 Nu trebuie să comparăm echipa actuală cu HCM Baia Mare. CS Minaur este la început de drum, avem multe jucătoare tinere în lot, la început de carieră, iar media de vârstă a lotului este sub 23 de ani ! Avem câteva jucătoare de mare perspectivă, care în 2-3 ani pot să confirme dacă vor munci, vor fi sănătoase şi va exista continuitate în pregătire.

Un gand pentru cititorii jurnalmm

Cititorilor jurnalmm.ro vreau să le mulţumesc pentru interesul manifestat faţă de handbalul feminin băimărean şi sper să fie alături de echipa CS Minaur atât la bine, dar mai ales în momentele dificile. Articolele de presă dar şi părerile exprimate de cititori pe reţelele de socializare pot influenţa activitatea  sportivelor şi antrenorilor. Sper ca aceste opinii să fie lansate cu obiectivitate, după o evaluare corectă a informaţiilor şi verificarea veridicităţii acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.