David Tarta a participat la o etapa in cadrul ,,Junior Kupa “ din Ungaria

ungariaDuminica si luni s-a desfasurat in Ungaria la Mariapocs Rabocsi Ring cea dea treia etapa a Campionatului National de Rally Cross care face parte si din Campionatul European de Rally Cross.

David Tarta a participat la aceasta etapa in cadrul ,,Junior Kupa “ cu masina asigurata de organizator, unde toti cei 6 juniori concureaza cu masini identice Suzuki Swift 1.3  8v. care au fost trase la sort inca de la inceputul sezonului.

David: A fost un weekend foarte ciudat, inca de la antrenamentele cronometrate a inceput (ghinionul), mi-a sarit o fisa de bujie si asa am terminat cronometratele in trei pistoane… dar cu cel mai bun timp dintre cei 6 juniori. Dupa prima mansa de calificari am obtinut dupa un duel destul de strans cu Vegh Andras, locul 1.

Luni la cea de a doua mansa de calificari dupa cele doua ture de circuit din patru mi s-a oprit motorul. Mecanici n-au mai putut sa porneasca masina doar dupa terminarea celei de a treia manse de calificari si astfel conform regulamentului FIA n-am mai putut participa in finala.

In 28-29 la Fuglau – Austria sper la mai bine.

Multumesc prietenilor care au venit din Baia Mare, Satu Mare si Oradea sa ma sustina la Mariapocs si celor care m-au sustinut de acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.