David Tarta pentru a treia oara pe cea mai inalta treapta a podiumului la campionatul National de Rally Sprint la categoria junior

Pe strada 1 Decembrie 1918 din Carei s-a desfăşurat sâmbătă a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de Rally Sprint. O etapa care s-a bucurat de un real succes, mii de spectatori au  venit  să urmărească un spectacol automobilistic de excepţie. Şi au avut ce să vadă.

Au participat 61 de piloţi, un număr record pentru această ediţie a campionatului. Piloţi licenţiaţi şi nelicenţiaţi au sosit din: Baia Mare, Dej, Livada, Oradea, Carei, Marghita, Sânmartin, Ungaria, Italia, Germania şi  Satu Mare.

La aceasta etapa a Campionatului National de Rally Sprint au participat  7 piloti din Baia Mare dintre care si Havrila Peter care a reusit sa urce pe treapta a doua a podiumului.

Cea de-a patra etapă se va desfăşura în luna iulie, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare.

La final David Tarta ne-a  declarat: „sunt foarte fericit ca m-am clasat pe locul 1, pentru a treia oara consecutiv in acest sezon competitional.

Nici aceasta etapa nu s-a desfasurat fara emotii. Dupa prima mansa am observant ca aveam probleme cu  motorul. Multumesc pentru ajutorul prietenilor de la Xtrem Adventure Baia Mare care doar in cateva minute au  remediat defectiunea si am reusit sa obtin un timp de 1,14 cu care mi-am asigurat locul 1.

Ma aflu pe locul 1 al clasamentului anual cu 18 puncte inaintea celui de-al doilea clasat si sper ca imi voi putea pastra acest avantaj castigand  „.

Sambata si duminica David are etapa de Rally Cross in Austria in cadrul Campionatului National din Ungaria si CEZ – Central Europe Zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.