DECIZIE SURPRINZATOAREA LA MINAUR – Făt Ioachim Nicolae şi-a dat demisia!!!

sigla-minaur-mareCa urmare a nemulţumirilor manifestate în ultima perioadă la adresa conducerii executive a Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare, doresc să vă aduc la cunoştinţă demisia mea din funcţia de director sportiv.

În perioada în care am făcut parte din conducerea executivă, am reuşit împreună cu întreaga echipă şi cu staff-ul tehnic, să închegăm o echipă cu care am obţinut rezultate notabile şi care s-a luptat şi a obţinut victorii cu adversari de calibru ai României.

Am câştigat Cupa României şi Liga Naţională, lucru care la începutul competiţiilor a fost greu de imaginat. Motivul demisiei mele vine ca urmare a neîncrederii manifestate în repetate rânduri de principalii finanţatori, de acuzaţiile privind modul de gestionare a situaţiei biletelor, precum şi a dorinţei mele personale de a mă implica în alte activităţi.

Urez mai departe mult succes noii echipe din conducerea executivă în realizarea obiectivelor, reamintind faptul că inclusiv transferurile pentru anul viitor au fost deja realizate.

Mulţumesc încă o dată tuturor celor care au crezut în această echipă (suporteri, susţinători), tuturor celor care s-au implicat în obţinerea rezultatelor (sportivi, antrenori, conducere), precum şi celor care au susţinut financiar acest demers.

Personal, am petrecut o perioadă foarte frumoasă şi cu foarte multe satisfacţii alături de HCM Minaur. Rămân în continuare cu sufletul alături de echipa HCM MINAUR!

Cu stimă,

Făt Ioachim Nicolae

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.