Divizia A1 volei masculin: Știința Explorări începe returul pe teren propriu

Știința Explorări organizează, în perioada 15-17 ianuarie, unul dintre turneele din debutul returului Diviziei A1 de volei masculin. La competitie mai participă CSU Știința București și CS Universitatea Cluj-Napoca.

Programul turneului:

– vineri, 15 ianuarie (ora 18): Știința Explorări – CSU Știința București;

– sâmbătă, 16 ianuarie (ora 17): CSU Știința București – CS Universitatea Cluj-Napoca;

– duminică, 17 ianuarie (ora 18): Știința Explorări – CS Universitatea Cluj-Napoca.

Partidele vor fi arbitrate de Paul Szabo-Alexi (Oradea) și Cristian Cristea (București). Observator din partea Federației Române de Volei va fi Ioan Bârsan (Iași).

Partidele se vor disputa fără spectatori.

În perioada 15-17 ianuarie a.c., jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul turneului de volei masculin care va avea loc în municipiul  Baia Mare la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. În cadrul acestui turneu se vor desfăşura meciuri de volei masculin contând pentru Grupa 2 din cadrul Diviziei A1 volei masculin, vineri de la ora 18:00, sâmbătă începând cu ora 17:00 iar duminică de la ora 18:00.

În conformitate cu actualele reglementări de restricţionare în contextul COVID-19 meciurile se vor desfășura fără spectatori însă jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciurilor astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități.

Totodată, adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.