Duminică: Măsuri stricte de ordine la meciul de handbal masculin din Liga Campionilor, dintre H.C.M. Baia Mare şi H.C. Motor Zaporozhye

minaur6Duminică: Măsuri stricte de ordine la meciul de handbal masculin din Liga Campionilor, dintre  H.C.M. Baia Mare şi H.C. Motor Zaporozhye

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., începând cu orele 17.00, jandarmii vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre  A.S. Comuna Recea şi C.S. Odorheiu Secuiesc, din cadrul Ligii a III-a.

Duminică, 27 septembrie a.c., la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se desfăşoară meciul de handbal masculin din Liga Campionilor între echipele H.C.M. Baia Mare şi H.C. Motor Zaporozhye (Ucraina). Competiţia va începe la orele 18.00 şi sunt aşteptaţi un număr mare de susţinători şi iubitori ai acestui sport.

Jandarmii băimăreni vor acţiona pentru monitorizarea afluirii suporterilor, comportamentului acestora pe timpul desfăşurării partidei precum şi a deplasării către/de la locul de disputare; constatarea şi aplicarea sancţiunilor contravenţionale, întocmirea actelor în situaţia în care există o suspiciune rezonabilă cu privire la săvârşirea unor fapte de natură penală, conform Legii nr. 4/2008 – Legii nr. 10/2012 şi a altor acte normative în vigoare; prevenirea pătrunderii în zona imediată a locului de disputare a persoanelor care au asupra lor obiecte contondente, bannere cu inscripţionări interzise, embleme sau alte materiale de publicitate vizuală de natură să incite la violenţă publică sau la manifestări obscene contrar bunelor moravuri; intervenţia pentru evacuarea spectatorilor turbulenţi şi reţinerea persoanelor recalcitrante şi violente; restabilirea ordinii publice din iniţiativa comandantului acţiunii, cu respectarea legislaţiei în vigoare, atunci când se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă, este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.