Duminică, toate drumurile duc la Sala Sporturilor din Baia Mare – Minaur așteaptă sprijinul iubitorilor de handbal!!!

minaur2Mâine, cu începere de la ora 18:00, HCM Minaur va debuta pe teren propriu în grupele EHF Velux Champions League, împotriva echipei ucrainiene HC Motor Zaporozhye.

Prețul unui bilet cu loc în sectoarele A, C, D, E este de 50 de lei. Pensionarii, studenții și copiii beneficiază de bilete cu reducere. Prețul unui bilet redus este de 30 de lei. Prețul unui bilet în sectorul F este de 30 de lei sau 20 de lei cu reducere pentru pensionari, studenți și copii.

La debutul în grupele EHF Velux Champions League, HCM Minaur a pierdut pe terenul danezilor de la Skjern Handbold, scor 32-28, în timp ce oaspeții noștri de mâine s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Metalurg Skopje, scor 30-24.

Pentru HCM Minaur, ultimul meci înainte de duelul din EHF Velux Champions League cu Zaporozhye, a fost partida restantă din Liga Națională, campionii României fiind învinși pe terenul nou-promovatei CSM Ploiești, scor 25-24.

Arbitrii jocului de mâine vor fi din Bosnia & Herzegovina. Amar Konjicanin și Dino Konjicanin vor conduce partida de mâine, observator din partea EHF fiind grecul George Bebetsos

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.