E OFICIAL!!! Raul Fotonea este noul antrenor al echipei MINAUR!

fotoneaHandbal Club Municipal Minaur Baia Mare anunță că Raul Fotonea este noul antrenor al echipei noastre.

Raul Fotonea, fost jucător emblematic al echipei, vine la HCM Minaur de la Academia de Handbal Minaur, echipă care ocupă în acest moment locul patru în seria B a Diviziei A, un loc onorabil având în vedere faptul că în componența lotului se află doar juniori.

Clubul nostru îi urează Bun Venit lui Raul Fotonea și îi dorește să aibă parte de multe succese ca antrenor al HCM Minaur !

“În primul rând cred că ar fi normal și o chestiune de bun simț să îi mulțumim domnului Petre Pop, cât și celorlalți foști componenți ai echipei care au reușit o muncă extraordinară până în acest moment. Situația de acum, în comparație cu ce ne-a oferit echipa în anul trecut, nu este una foarte fericită, o știe toata lumea. Nouă ne rămâne doar să ne concentrăm pentru fiecare meci în parte și să încercăm să obținem cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat, apoi să tragem linie, să vedem unde ne situăm și să ne facem strategia pentru ceea ce va urma. Știu că jucătorii care au rămas au o valoare foarte mare și cred cu desăvârșire că sunt și niște băieți de mare caracter, ceea ce în situația dată este foarte important. Am mare incredere în ei !”

RAUL FOTONEA – în exclusivitate pentru www.minaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.